Het I.P.A. op de Lotusbeurs op zondag 12 maart

De Lotusbeurs op zondag 12 maart in Houten (Expo, Houten) is de grootste beurs op het gebied van Spiritualiteit in Nederland. Er zijn meer dan 200 standhouders en er zijn ruim 50, grotendeels gratis toegankelijke lezingen en workshops.

Het I.P.A. verzorgt deze dag een zestal gratis toegankelijke workshops over het thema 'Don't look for Love, be Love!' op het 'Liefdesplein' (Hal no. 3). Hiertoe hebben wij een grote Bedoeïen tent van 9x5 meter welke romantisch wordt ingericht als in een sprookje van '1000-en-1-nacht' met dekens, tapijten en kussens. Stel jezelf open en ervaar liefdevolle Verbinding, Transformatie en Eenheid in jezelf en je omgeving. Het workshop programma in de tent  ziet er als volgt uit:

10.30u. - 11.15u.    Klankschaal ligmeditatie met Zielenzang                     Birgit Karreman

11.30u. - 12.15u.    'Tantra & Tao', in verbinding zijn met ...                     Dia van der Tol

12.30u. - 13.15u.    'Je verdient Zelfliefde'                                            Angelina Jochems    

13.30u. - 14.15u.    'Mindfulness en Liefde'                                           Kelly Schockman  

14.30u. - 15.15u.    'esSensuality, de sensuele man of vrouw in jou'          Pauline Schueler  

15.30u. - 16.15u.    'Synchronisatie, Verbinding & Transformatie'               Richard Krebber & Aad Koster

 

Op het Liefdesplein bevindt zich ook de I.P.A.-stand waar je in gesprek kunt gaan met de workshop begeleiders en waar je informatie kunt krijgen over alle activiteiten, workshops en cursussen die door hen georganiseerd worden! Bezoek ook de aparte 'Chapoma Healing' hoek waar gecertificeerde Chapoma Healers je alles kunnen vertellen over de Open Chapoma Middag op zondag 2 april a.s. (14.30u.-18.00u) in Breda en de Chapoma Healing workshops die op zondag 9 april van start gaan.

Belangstellenden kunnen online toegangskaartjes voor de beurs bestellen met grote korting. Kijk op www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop-2017. Als je bij het bestellen van je kaartje(s) de kortingscode 17LOT40028 invult dan krijg je tot liefst 7,50 korting op de toegangsprijs. Je betaalt dan slechts 10,-in plaats van 17,50 per kaartje. Uitgebreide informate over alle sprekers en hun activiteiten op de site van de Lotusbeurs: www.lotusbeurs.nl. De site wordt dagelijks bijgewerkt.

Bezoek onze liefdevolle workshops op het Liefdesplein en zet een belangrijke stap op weg 'om de beste versie van Jezelf te worden'! Heel graag tot 12 maart in Houten!

Hartegroet,

Namens het I.P.A. Team

Richard Krebber M.A.