Tarotleggingen

Wanneer u het ‘even niet meer weet’ en richting zoekt in uw leven, kan een Tarotlegging uitkomst bieden. Er kan een legging gedaan worden op één of meerdere thema’s zoals bijvoorbeeld ‘familie’, ‘werk’, ‘relaties’ en ‘toekomst’. Er kan bij een legging ook gebruik worden gemaakt van spirituele inzichtkaarten.


Richard Krebber werkt met de Tarot in ‘De Herstelde Orde’ (ontwikkeld door Onno en Rob Docters van Leeuwen) waaraan de twee kaarten ‘De Waarheid’ en ‘De Intuïtie’ zijn toegevoegd. Deze kaarten zijn in andere stocks ‘blanco’ (bijvoorbeeld in die van de Lenormand, Raider White en Crowley). Met toevoeging van deze twee kaarten wordt een Tarotlegging completer.

Voor tarotleggingen kan ook een afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan huis.

Een tarotlegging per post kan gedaan worden op basis van een foto van iemand en één of meerdere themavragen die betrekking hebben op die persoon. 

Voor bezoeken aan huis worden reiskosten in rekening gebracht (€0,25 p/km, gerekend vanuit Breda).

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact op met Richard Krebber via e-mail krebberrichard@gmail.com of telefonisch via 076-596 39 33 of gsm 06-51436088.