I.P.A.

Het Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (I.P.A.) is een adviesbureau waar u terecht kunt met al uw vragen en problemen op het gebied van spiritualiteit en ‘het paranormale’.

Daarnaast kunt u bij het I.P.A. terecht voor de volgende disciplines:

Counseling:                                                                                                                  
Hulpverlening bij alle problematiek die u kunt tegenkomen op het vlak van helderziendheid, telepathie, poltergeistverschijnselen, zwarte magie (Voodoo, Guna2, Wisi, Zigeunermagie, mengvormen) geneeskundige gaven, hoogsensitiviteit (HSP), heldervoelendheid en energetische huisreinigingen.

Niet zelden zijn lichamelijke problemen terug te voeren tot een (paranormale) gevoeligheid die iemand heeft. Zo is het bekend dat HSP (hoogsensitieve) en heldervoelende personen vaak problemen hebben met hun maagdarmstelsel en (lage) onderrug. Het is uiteraard beter om met deze klachten éérst naar een reguliere arts of specialist te gaan om medische oorzaken uit te sluiten.

Kinderen hebben nog een redelijk ‘open’ energiesysteem en zijn daardoor gevoeliger voor ‘fijnstoffelijke energieën’ en paranormale indrukken. Hierdoor kunnen zij een bepaald gedrag gaan tonen dat door de buitenwereld waarschijnlijk niet wordt begrepen. Het kind dreigt dan in een verkeerd onderzoek circuit terecht te komen wat vaak gepaard zal gaan met therapie en medicatie.

Een energetische huisreiniging kan uitkomst bieden wanneer u verhuist naar een huis dat door anderen bewoond is geweest, naar een huis dat gebouwd is op energetisch negatief belaste grond óf naar een huis waarvan (omgevings-)factoren zorgen voor ‘(electro-)magnetische smog’. Hiervoor dient u een afspraak te maken voor een bezoek aan huis.

Coaching:
Begeleiding  bij de verdere ontwikkeling van uw paranormale gaven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van paranormaal genezende gaven, paragnosie en fysiek/mentaal mediumschap.    

Begeleiding bij de opzet en ontwikkeling van uw eigen praktijk (Intervisie/Supervisie).

Auteursbegeleiding. Hulp bij het tot stand komen van uw boek/uitgeven- marketing van uw boek.

Consultancy:
Supervisie en begeleiding bij veranderingsprocessen binnen bedrijven en (semi) overheidsinstellingen gebaseerd op het ‘Nieuwetijd denken’ (bijvoorbeeld het U.W.V. project ‘Werken aan Werk’)

Binnen het U.W.V. project werd o.a. gebruik gemaakt van het boek ‘De Blauwdruk’ (ondertitel: ‘voor iedereen is een plan geschreven’) van auteur, organisatieadviseur en persoonlijk coach Karina Lamminga. In mijn voorwoord schrijf ik: ‘We leven in een tijd die gekenmerkt wordt door een groot aantal veranderingsprocessen op sociaal, economisch, educatief, geneeskundig en wetenschappelijk gebied. De mens zal in deze veranderingen mee moeten gaan, anders loopt hij het risico de verbinding te verliezen met de hem omringende wereld en (last but not least) de verbinding met zichzelf’.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact op met Richard Krebber via e-mail krebberrichard@gmail.com of telefonisch via 076-5963933 of gsm 06-51436088.