Chapoma Healing docententraining

Gecertificeerde Chapoma Healers kunnen de Chaopma docententraining volgen welke wordt gegeven in twee weekends. In deze training krijgen de docenten alles aangereikt wat nodig is om hun eigen workshops Chapoma Healing I, II en III te kunnen organiseren.

Behalve de (para-)psychologische, theoretische achtergronden van de healingtechniek wordt er ook ruim aandacht besteed aan het ontwikkelen van didactische kwaliteiten en het geven van een presentatie voor een breed publiek.

Cursisten die door een I.P.A. Chapoma Healing docent zijn opgeleid in de Chapoma Healings I, II en III kunnen daarna hun examen centraal afleggen bij het I.P.A. in Breda, waarbij de docent ook als coach aanwezig kan zijn.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze docententraining? Stuur dan een e-mail met uw naam- en adresgegevens naar het e-mailadres van het I.P.A.: info@paranormaalpraktijk.nl of neem telefonisch contact met het I.P.A. op via 06- 51436088.