Chapoma Healing workshops (I, II en III)


Workshop Chapoma Healing I

Lesinhoud workshop Chapoma Healing I
Tijdens deze workshop leer je hoe je een behandeling voorbereidt en de basistechnieken van de Chapoma Healing. Deze basistechnieken zijn afkomstig uit de Chakradiagnostiek, de Polariteitsleer en het Magnetiseren. De deelnemers ontvangen een stap-voor-stap handleiding en de docenten zullen alle handelingen uitgebreid demonstreren. Daarna is er ruim gelegenheid om onder begeleiding op- en met elkaar te oefenen.
Als je een eigen behandeltafel hebt, neem deze dan mee, evenals een deken/slaapzak, een handdoek en een (klein) hoofdkussen. Draag makkelijk zittende kleding. 

Deelnemers aan de Chapoma Healing workshops kunnen (indien zij dat wensen) deelnemen aan zgn. ‘oefengroepjes’. Je kunt dan, buiten de workshop om, privé met anderen in een klein groepje bij je thuis of bij iemand anders van het groepje
de Chapoma Healing oefenen.


Workshop Chapoma Healing II 

Lesinhoud workshop Chapoma Healing II
Bij de Chapoma Healing II worden de basistechniek die bij de Chapoma Healing I is geleerd uitgebreid met een aantal speciale technieken. De deelnemers ontvangen een stap-voor-stap handleiding en de docenten zullen ook nu weer alle technieken uitgebreid demonstreren.

Als je een eigen behandeltafel hebt neem deze dan mee, evenals een deken/slaapzak, een handdoek en een (klein) hoofdkussen. Draag makkelijk zittende kleding.Workshop Chapoma Healing III, 'De Innerlijke Synthese'

Lesinhoud workshop Chapoma Healing III
De Chapoma Healing III wordt de ´Innerlijke Synthese´ genoemd. Je leert een aantal healingtechnieken en handgrepen waarmee je vrij direct op blokkades kunt werken. Bij de Chapoma Healing III staat ook het ontwikkelings- en transformatieproces van de healer zelf centraal.
De healer dient zelf energetisch, mentaal en spiritueel in balans te zijn. Je leert een techniek waarmee je aan je eigen innerlijke synthese kunt werken en je chakra’s energetisch kunt ‘opladen'.


Bij de Chapoma Healing III hoort ook een ‘groeps-initiatie’ welke helend werkt en waarmee je aansluiting krijgt op het zogenaamde ‘zero-
point energy field’. Dit is het energieveld dat alom aanwezig is en alles en iedereen op fijnstoffelijk niveau met elkaar verbindt. Bij de Chapoma Healing III en de groepsinitiatie wordt gebruik gemaakt van een aantal speciale mantra’s die men niet persé zelf hoeft te kunnen reciteren, maar waarvan de werking is gebaseerd op de frequentie (muziek en zang) van de mantra’s. Hierover krijg je in de les zelf uitleg.

Met de Chapoma Healing III technieken kunnen oude (met name emotioneel geladen) blokkades ‘aangeraakt’ worden, waardoor deze vrijkomen en met behulp van de behandelaar geïntegreerd en
verwerkt kunnen worden. De technieken kunnen emotioneel diep bij de cliënt ingrijpen, waardoor de healing in de meeste gevallen gecombineerd dient te worden met een gesprek/counseling achteraf.

Als je een eigen behandeltafel hebt neem deze dan mee, evenals een deken/slaapzak, een handdoek en een (klein) hoofdkussen. Draag makkelijk zittende kleding.

De Chapoma Healing III workshop is alleen toegankelijk wanneer je ook de workshops Chapoma Healing I en II gevolgd hebt bij het IPA of
bij een gecertificeerde Chapoma Healing docent.

Cursisten die de Chapoma Healing workshops I, II en III gevolgd hebben kunnen examen doen voor een Chapoma-certificaat.

Locatie cursussen en examens
In Nederland vinden de cursusen en examens plaats in Breda in zaal De Blaker.
Voor België, Leuven en Brugge, zijn tips voor geschikte ruimtes (Leuven (Hasselt/Holsbeek) en Brugge) welkom. De ruimte moet geschikt zijn voor maximaal 30 cursisten en er
moeten tafels en stoelen in een carré opstelling kunnen staan. Tips: krebberrichard@gmail.com of 06- 51 43 60 88. 

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden voor een workshops/examen? Stuur een e-mail met uw naam- en adresgegevens naar: krebberrichard@gmail.com of neem telefonisch contact met het I.P.A. op via 06- 51436088.