Over parapsycholoog.com

Parapsycholoog.com is een website van het Integraal Parapsychologische Adviesbureau (I.P.A.).
Het Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (I.P.A.) is een adviesbureau waar u terecht kunt met al uw vragen en problemen op het gebied van spiritualiteit en ‘het paranormale’. Hoewel onze expertise ligt op het gebied van de parapsychologie heeft het I.P.A. ook een uitgebreid netwerk van praktijkhouders uit andere alternatieve disciplines (reïncarnatietherapie, bioresonantie, hypnotherapie, orthomoleculaire geneeskunde/voedig, tantra & tao etc.etc.) zodat we u ook op een veilige manier kunnen doorverwijzen, mocht dat nodig zijn.
Het I.P.A. wordt geleid door parapsycholoog Richard Krebber M.A.

Op Parapsycholoog.com presenteren zelfstandige praktijkhouders zichzelf die werken met de Chapoma Healing techniek. De praktijkhouders zijn coaches die een brugfunctie met de reguliere (geestelijke) gezondheidszorg nastreven.


**In het julinummer van de ParaVisie staat een artikel over de Chapoma Healing. In het artikel wordt middels een interview uitgelegd wat de 'filosofie' is achter de Chapoma Healing.**